Menu

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN EN HUISREGELS DOMAINE CHATEAU DE DIEUPART

BEGRIPPEN:

Accommodaties:  appartement in het kasteel Dieupart, campingpercelen en outdoor hutten, zoals beschreven staat op de website.

Verhuurder: Dieupart NV / Yourout.be SRL

Beheerder/gérant: Team Dieupart/Yourout, De beheerder zorgt voor ontvangst , schoonmaak, onderhoud en service aan de gasten. 

Huurder: de gast die een appartement, campeer perceel outdoorhut  voor korte of langere tijd huurt.

RESERVERING:  De reservering wordt door de verhuurder per email of post verstuurd, met te huren periode, aantal personen en vermelding van de betalingstermijnen. Tevens wordt hierbij vermeld wat er bij de huur inbegrepen is.  De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling, tenzij anders overeengekomen is.

WIJZIGINGEN: (ook bij vouchers): De eerste wijziging is vrij van kosten/ keren daarna wordt er per wijziging  administatie kosten in rekening gebracht. 12,50 per wijziging. 

ANNULERING: (ook bij vouchers): Bij annulering betaalt de huurder een vergoeding aan de verhuurder.  Deze bedraagt:

  1.  tot 42 dagen vóór aankomst : de aanbetaling van 25%
  2.  tot 29 dagen vóór aankomst :  60% van de huursom
  3.  Vanaf 28 dagen tot de laatste dag vóór aankomst:  90% van de huursom
  4.  Op de dag van aankomst:  100% van de huursom

In geval van algehele terugbetaling door de verhuurder, wordt € 25,00 annuleringskosten in rekening gebracht.

uw reservering verkorten zijn dagen annuleren, dus annulering voorwaarden (niet wijzigings-woorwaarden) en zal altijd 12,50 administratie  kosten per keer.

In overleg kan het gehuurde ook overgedragen worden aan familie, vrienden of kennissen. Hiervoor kunnen evt alleen administratie kosten in rekening gebracht worden.

SCHADE: De verhuurder kan  een waarborg in rekening brengen. Deze wordt na controle van het gehuurde  per bank geretourneerd. De huurder blijft aansprakelijk voor door hem veroorzaakte schade,  ook indien deze hoger is dan de betaalde waarborg.

HUISREGELS:

Aankomsttijd kasteel appartementen en outdoorhutten:  vanaf 16.00   Vertrektijd:  10 uur. Voor afwijkende tijden dient vooraf overleg met de verhuurder plaats te vinden. Bij grote drukte kan het voorkomen dat enkele appartementen nog niet helemaal gereed zijn om 16.00 uur. Hiervoor graag begrip.

Aankomstijden campeerpercelen: vanaf 14uur vertrek 12uur. vroege of late check out mogelijkheden na vragen aan receptie.

SLEUTELS kunnen afgehaald worden bij de receptie of in de taveerne. In tijden dat de receptie/ taveerne gesloten zijn, kunt u bellen naar het nummer: 0032(0)4384 44 30

BEDLINNEN EN HANDDOEKEN bij kasteel appartementen en outdoorhutten comfofort :  deze zijn inbegrepen. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Tussentijdse wissels in overleg met de gérant.

HANDLEIDINGEN VOOR APPARATUUR: zijn aanwezig in het appartement.

RUST: Gasten worden verzocht rekening te houden met hun medebewoners. Na 22:00 uur rust in de hal en op het terras.

PARKEREN alle acco's: kan op het terrein rondom het kasteel. op uw gehuurde campeerperceel en op aangegeven plaatsen, maar nooit op de doorgaande weg.

Voor info kunt u tijdens de openingsuren van de taverne of bij de receptie terecht bij de medewerkers. Voor noodgevallen kunt u bellen naar de ter plaatse aangegeven telefoonnummers. 0032(0)43844430

ALARM-NR : 112 of 100

ROKEN is in het binnen (kasteel taverne sanitairblok)nergens toegestaan. 

HONDEN en huisdieren: in kasteel appartementen  sanitairblok speeltuinen en taverne niet toegestaan. op domein altijd aan de lijn, en behoeftes altijd buiten het domein op opruimen (domaine chateau de dieupart heeft geen honden toilet)

 

VERBLIJF appartementen en/of camping: Het gehuurde goed mag niet door meer personen bewoond worden, dan in de boeking/reservering vermeld zijn.  het is nooit toegstaan aanpassingen aan het gehuurde goed te doen. zoals bijvoorbeeld: plaatsen van hekje, heggen (tuin)huisjes, bestrating, ect graven van geulen een gaten en of  snoeien en kappen van groen en natuur

 VERTREK appartementen en/of camping : u gelieve het gehuurde goed opgeruimd achter te laten(zoalks bijvoorbeeld : alles afgewassen en weggezet, bedlinnen op een stapel op het voeteneind en handdoeken in de badkamer gelegd, vuilniszakken naar de container gebracht, koelkast leeg en schoon. heeft u meerdere appartementen gehuurt bent u verantwoordelijk voor het juist retourneren van de inventaris evt extra schoonmaak kosten kunnen in rekeing worden gebracht

Vertrek campeer percelen: uiterlijk 12uur late checkout (indien mogelijk ) 4,-- tot uitelijk 16 uur

Voortijdig vertrek van de huurder is geen reden voor restitutie.

Vergeten eigendomen: deze kunnen worden nagezonden (25 euro +verzondkosten) of gratis worden opgehaald aan de receptie.

 klachten, ideeen, op of aan-merkingen laat het ons direct weten.  we kunnen niet altijd alles direct oplossen of erin mee gaan. maar we zullen altijd samen kijken en zoeken naar een oplossing. op lokatie niets laten weten en ergen achteraf een negatieve review plaatsen is geen leuk idee.

 

Komt u ook naar Domaine Château de Dieupart?

Prijzen en reserveren