Menu

nieuwe eigenaar/ beheerders

Geplaatst: 05-01-2021

Beste gasten, 

als eerste de Beste Wensen voor het nieuwe jaar!

Normaal gesproken zijn we in de periode van de kerstvakantie open, helaas was dit dit jaar niet mogelijk vanwege de corona maatregelen. Veel gasten die gewend zijn om te komen, moesten daardoor helaas teleurgesteld worden. Hopelijk kunnen we in 2021 de corona perikelen veelal achter ons laten en weer genieten van het kamperen en het buitenleven. 

Er is wat veranderd op de camping; vanaf 1/1/2021 is er namelijk een nieuwe eigenaar/ beheerder op Dieupart. Dit betekend nieuwe gezichten. Dit zijn; Carla Welten en Rogier van Kaam. Samen met Eggie, Monique en het nieuwe team kijken zij ernaar uit om jullie te ontvangen op de camping. Uiteraard brengt een nieuwe eigenaar wat veranderingen met zich mee, maar we doen ons best om de fijne en mooie sfeer, zoals de gasten die gewend zijn op Dieupart, te behouden en ervoor te zorgen dat iedereen een aangenaam seizoen beleeft. 

Al heel wat jaren wonen Carla en Rogier in Remouchamps, in de Ardennen. Twee Nederlanders; een Brabantse en een Rotterdammer. Ze zijn zo'n 20 jaar actief in het toerisme,  vooral met de natuursporten. Samen met gasten gaan klimmen & abseilen, kajakken, mountainbiken en wandelen en genieten van het Buitenleven. Een van de locaties is klimgroeve Dieupart, gelegen op 600m van Domaine Château de Dieupart. Kom eens een kijkje nemen;-). Ook in de Horeca vinden zij hun weg. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. 

We hopen jullie te ontmoeten op het prachtige domein:-)

Tot ziens in de Ardennen!

 

Carla, Rogier & de rest van Team Dieupart.be

 

 

Nieuws overzicht

Komt u ook naar Domaine Château de Dieupart?

Prijzen en reserveren