Menu

Appartementen

Overnachten in een kasteel... Klinkt als een sprookje, maar bij ons is het werkelijkheid! Het 16e eeuwse Kasteel is de afgelopen jaren geheel gerestaureerd en voorzien van zeven appartementen. In de toren van het Kasteel bevindt zich de luxe suite. 

Voor afwijkende perioden of andere aankomstdagen  kunt u het beste een contactformulier invullen of een mail naar info@dieupart.be sturen.

Appartement in kasteel: Type 4

Geschikt voor: 4 personen
Overnachten in stijl, dat doet u in een van de ruime appartementen in het Kasteel. (45m2)

Appartement in kasteel: Type 6

Geschikt voor: 6 personen
Wilt u op vakantie met het hele gezin en wilt u graag comfortabel overnachten in een unieke accommodatie? Kies dan voor deze 6-persoons appartement in het Kasteel.

Appartement in kasteel: Studio

Geschikt voor: 2 personen
Tijd om er samen eens tussenuit te gaan. Gelegen in een prachtige omgeving vindt u dit bijzondere Kasteel met 2-persoons studio. Lees verder voor meer informatie...

Toren van het kasteel

Geschikt voor: 6/8 personen
Bijzonder overnachten, dát doet u in de Toren van het Kasteel. Voor het hele gezin, en ook ideaal voor een groepje sporters, die wel van comfort houden.

Kamperen

Aan de rand van het stadje Aywaille en langs de rivier de Amblève vindt u de camping met 120 toeristische plaatsen. Komt u met een grote groep? Er is ook een tentenveld voor groepen. Veel kampeerplezier!

Kampeerplaats

Bij ons beleeft u het echte kampeergevoel. Wakker worden in een prachtige omgeving, genieten van alle rust en ruimte... Puur genieten noemen wij dat!

Seizoenplaats

Krijgt u geen genoeg van het heerlijke kampeergevoel bij ons? Kies dan voor een seizoenplaats. Zo kunt u het hele seizoen genieten.

Jaarplaats

Het is bij ons niet mogelijk een jaarplaats te reserveren.

Komt u ook naar Domaine Château de Dieupart?

Prijzen en reserveren